Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовослужбовці ВІТІ стали гостями посвяти в кадети у Кадетському корпусі імені Володимира Великого

Добавлено: 09.05.2024 Переглянуто: 1293


У символічну дату, День памʼяті та примирення, у Ліцеї-інтернаті «Кадетський корпус №23 імені Володимира Великого» відбулась посвята у кадети.

Курсанти та офіцери Військового інституту, на запрошення керівництва закладу, стали гостями урочистого дійства найменших кадетів.

Маленькі патріоти склали клятву на вірність кадетському братству та всьому українському народові. Найстарші кадети - учні випускних класів з гордістю вдягали дітлахам кадетські погони та давали настанови на майбутнє.

З важливою в їх житті подією, новоспечених кадетів вітали вчителі, батьки, почесні гості та творчі колективи.

Урочистість та важливість посвяти відчувалась в кожній деталі дійства.

Наприкінці заходу, курсанти інституту поспілкувались з кадетами 9-11 класів щодо вибору майбутньої професії, розповіли про курсантське життя та обрані ними спеціальності. Серед представників інституту, свою альма-матер відвідав і один з випускників кадетського корпусу, нині - курсант факультету бойового застосування систем управління та звʼязку.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх