Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Інклюзивність у вивченні англійської: курсанти інституту стали переможцями Future Simple Hack

Добавлено: 08.05.2024 Переглянуто: 1672


Курсанти факультету інформаційних технологій Військового інституту стали переможцями Future Simple Hack щодо впровадження штучного інтелекту у вивченні англійської мови.

До хакатону долучились 20 команд – це понад 180 розробників, дизайнерів, аналітиків, маркетологів, ШІ-спеціалістів, лінгвістів та викладачів. Фахівці розробляли найкращі рішення для доступного вивчення англійської мови.

Команда інституту Re:JAM здобула заслужене 1 місце з ідеєю розробки інструменту, який підвищить цифрову доступність вивчення англійської. Проєкт молодих фахівців - платформа на основі ШІ, яка автоматично генерує навчальні матеріали і вправи, містить чат-асистента для практики англійської та інтерактивний словник із тематичними наборами, на базі яких формуються завдання і фіксується прогрес користувача.

Переглянути презентацію проєкту можна за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=tPQIJLhshig.

Переможці отримають призи від Projector, ITVDN, SET University, SKELAR та Access Lab.

Довідково: серія хакатонів реалізується в межах мовної програми Futureperfect.ua із найбільшим чемпіонатом для IT-фахівців у Європі DEV Challenge з ініціативи Міністерства цифрової трансформації України. Також проєкт підтримується Sigma Software та першим інноваційним парком UNIT.City.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх