Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

За крок до мрії: у ВІТІ відбулась онлайн-консультація щодо Вступу до інституту - 2024

Добавлено: 16.03.2024 Переглянуто: 803


16 березня військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут провели онлайн-консультацію для майбутніх вступників та їхніх батьків щодо вступу до інституту у 2024 році.

У заході взяли участь представники Приймальної комісії, офіцери та курсанти інституту. Консультація відбувалась на платформі Zoom та тривала понад 2 години.

Захід об'єднав абітурієнтів різних категорій з усіх куточків України. Зустріч розпочалась активно із перших хвилин. Майбутні вступники ставили присутнім безліч запитань щодо проходження вступу, проходження випробувань, навчання, проживання та забезпечення курсантів. Окремий блок спілкування присвятили вступу для військовослужбовців.

Абітурієнти з цікавістю слухали військовослужбовців та активно брали участь в дискусії щодо багатьох питань стосовно вступу. В ході консультації, представники факультетів познайомили вступників зі спеціальностями та поділились тонкощами навчання і повсякденної діяльності, розповіли про свої враження та висловили дієві поради для вступу.

Проведення наступної консультації заплановано на 30 березня. Деталі проведення зустрічі очікуйте згодом.

Також, радо повідомляємо, що вже 23 березня, в наступну суботу, ВІТІ імені Героїв Крут зустрічатиме гостей в офлайн-форматі. Відвідування заходу відбудеться за попередньою реєстрацією - https://forms.gle/kiXh2zEgYY27rGRDA.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх