Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Урочиста церемонія підняття Державного Прапору у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації

Добавлено: 23.08.2017 Переглянуто: 1044


Сьогодні Україна відзначає День Державного Прапора. Державний прапор - невід'ємний атрибут кожної країни, що уособлює самобутність та спадкоємність її державотворчих традицій. Його еволюція у своєрідний спосіб відображає багатовікові процеси розвитку, становлення та життєдіяльності державних утворень.

В час суворих випробувань та перевірки нашої держави на історичну зрілість, підняття прапору має особливе значення для кожного, хто зараз захищає Україну зі зброєю в руках. З перших днів відбиття російської збройної агресії випускники інституту успішно виконують бойові завдання із забезпечення зв’язку проявляючи при цьому мужність і героїзм. Сьогодні наш прапор є символом мужності, непохитності та незламності духу українських воїнів, Слава Україні! — зазначив начальник інституту полковник Євген Степаненко у своїй промові.

По завершенню урочистостей начальник інституту з нагоди відзначення Дня Державного Прапора України та Дня Незалежності України нагородив кращих військовослужбовців відомчими відзнаками Міністерства оборони України, Генерального штабу та начальника військ зв’язку Збройних Сил України.

Одначасно на площі перед будівлею Печерської райдержадміністрації також відбулася урочиста церемонія підняття Державного Прапора України за участю голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Сергія Мартинчука та почесної варти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх