Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Фінальний акорд: напередодні випуску магістри спеціальності Кібербезпека взяли участь в Київському міжнародному форумі з кібербезпеки - 2024

Добавлено: 13.02.2024 Переглянуто: 1193


Нещодавно у Військовому інституті відбувся випуск магістрів.

Напередодні випуску, найкращі слухачі програми магістратури, в якості фінального акорду навчання, взяли участь в Київському міжнародному форумі з кібербезпеки 2024 «СТІЙКІСТЬ ПІД ЧАС КІБЕРВІЙНИ». Під час заходу було проведено змагання в форматі CTF.

Серед 21 команд-учасниць від різноманітних організацій як цивільного, так і силового сектору, команда магістрів, під керівництвом адюнкта Івана Лаврика, посіла почесне 4 місце.

Протягом навчання, слухачі брали участь в міжнародних змаганнях з кібербезпеки, а саме Defence Cyber Marvel 2, CIWIX, крім цього слухачі брали участь в тренуваннях та змаганнях кафедри, організованих та проведених на платформі Cybexer інституту. Все це якісно покращило здібності та можливості офіцерів, які потрапили до команд реагування на кіберінциденти підрозділів та частин сектору оборони України.

Слухачі, в рамках програми магістратури, також успішно завершили курс Vulnerability Detection Program, який було впроваджено в навчальний процес вперше, в рамках меморандуму співпраці з НКЦК РНБО та CRDF Clobal.

Щиро вітаємо наших кіберфахівців з перемогою та випуском з магістратури! Бажаємо успіхів у подальшій службі!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх