Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбувся випуск магістрів

Добавлено: 12.02.2024 Переглянуто: 1438


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбувся випуск магістрів. Військо поповнили нові фахівці, які отримали не лише знання, а й навички, необхідні для розвитку високотехнологічних галузей та вирішення сучасних викликів. Урочиста церемонія випуску відбувалась під головуванням начальника Військового інституту генерал-майора Віктора Остапчука.

- Пишаюсь тим, що в такий складний для країни час, ви залишаєтесь відданими та сильними духом, готовими захищати державу. Про це свідчать високий рівень професійної підготовки та велика праця, яку ви вклали у свою освіту. Тепер, збагачені новими знаннями та навичками, ви впевнено здійсните вагомий внесок у розвиток телекомунікаційних, інформаційних систем, комп’ютерних технологій та кібербезпеки нашого війська, - зазначив під час своєї промови начальник інституту.

Вручення дипломів було проведено у музичному супроводі військового оркестру інституту. Магістри навчались за такими спеціальностями: 172 Електронні комунікації та радіотехніка, 122 Комп'ютерні науки, 126 Інформаційні системи та технології, 125 Кібербезпека.

Під час заходу, присутні вшанували хвилиною мовчання пам'ять про загиблих воїнів, які віддали свої життя в боротьбі з підступним окупантом за незалежність та свободу України.

Випуск магістрів став новим етап у розвитку вищої освіти в Україні та підкреслив важливість підготовки висококваліфікованих фахівців для високотехнологічних секторів безпеки та оборони України. Відтепер, випускники ВІТІ, збагачені новими знаннями, понесуть на своїх плечах відповідальність за захист країни, сприяючи технологічному розвитку сил оборони.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх