Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ завершився перший курс вивчення англійської мови

Добавлено: 29.12.2023 Переглянуто: 469


Наприкінці 2023 року, добіг кінця курс вивчення англійської мови, що відбувся у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут вперше. Всі слухачи, що були зараховані на курс, засвоїли програму навчання та успішно склали іспити з отриманням свідоцтва про визначення рівня володіння англійською мовою за стандартом СТАНАГ 6001.

Оскільки в інституті курс було набрано вперше, складання іспитів відбувалося на базі Національного університету оборони України.

Крім групи, що проходила навчання на курсах, іспити склали також офіцери інституту. що готувалися самостійно. Вони продемонстрували високій рівень знань та отримали свідоцтва.

З успішним проходженням курсів, навчаємих особисто привітав начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук.

З нового, 2024 року складання іспитів та видача свідоцтв буде відбуватися вже безпосередньо в інституті, для чого з числа викладачів кафедри іноземних мов були підготовлені викладачі, які пройшли спеціальне навчання для проведення відповідних тестувань.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх