Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Викладачі та курсанти ВІТІ взяли участь в змаганнях з кульової стрільби

Добавлено: 23.12.2023 Переглянуто: 235


Викладачі кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту та курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь в районних змаганнях з кульової стрільби "Печерський стрілець - 2023".

Кульова стрільба завжди була однією з найважливіших та найцікавіших дисциплін у світі спорту. Військовослужбовці Військового інституту взяли участь в змаганнях у складі двох збірних: викладацької та курсантської, та змагались у відповідних категоріях. Загалом, у змаганнях взяли участь 9 команд закладів освіти району.

Так, в запеклій боротьбі, команда викладачів ВІТІ здобула перемогу в змаганнях. Курсантська збірна посіла почесне 4-те місце.

В особистій першості, почесне срібло здобула викладач кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту пані Тетяна Гром, бронзу ж завоював курсант факультету бойового застосування систем управління та зв'язку Ілля Сірий.

- Для досягнення успіху у кульовій стрільбі необхідно володіти високим рівнем технічної майстерності. Колектив збірної постійно вдосконалює свої навички, а також виявляє вражаючу спритність та вміння пристосовуватися до різних умов стрільби, - коментує хід змагань тренер курсантської збірної - старший викладач кафедри пан Сергій Чубенко.

Захід було організовано відділом молоді та спорту Печерської районної в місті Києві державної адміністрації. В урочистій обстановці, заступник голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації Анатолій Невмержицький та начальник Відділу молоді та спорту Печерської райдержадміністрації Вікторія Тромса, відзначили переможців та учасників кубками та подяками Голови Печерської районної в місті Києві державної адміністрації.

Щиро дякуємо нашим захисникам та захисницям, завдяки яким ми мали змогу провести змагання та урочисте нагородження кращих!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх