Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти випускних курсів ВІТІ взяли участь в тренінгу з питань кібербезпеки, інформації та зв’язку під головуванням інструкторів МТГ КСВ НАТО

Добавлено: 22.12.2023 Переглянуто: 275


Понад 30 курсантів випускних курсів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь в тренінгу з питань кібербезпеки, інформації та зв’язку (CIS) під головуванням інструкторів Мобільної тренувальної групи Командування Сухопутних військ НАТО.

Тренінг відбувався в рамках заходів Імплементаційної програми Робочого плану Військового комітету Україна – НАТО на 2023 рік.

Захід відбувався у форматі відео-конференц зв’язку. Метою заходу стало ознайомлення представників Збройних Сил України із практиками та процедурами НАТО з питань системи зв’язку та інформації.

В рамках освітнього тренінгу курсанти отримали ряд практичних завдань від лекторів, що мали на меті розвинути уявлення та розуміння сучасної ролі, основних завдань та викликів кібербезпеки в розрізі країн-членів НАТО, а також виконали 7 практичних завдань з використанням інструментів машинного навчання.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх