Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовослужбовці ВІТІ – переможці конкурсу «Кращий винахід року»

Добавлено: 21.12.2023 Переглянуто: 280


Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут продовжує свою успішну традицію активної участі у наукових та інноваційних ініціативах, знову підтвердивши своє лідерство та високий науковий рівен.

Цього разу наукові та науково-педагогічні працівники Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут прийняли активну участь у конкурсі “Кращий винахід року”, який проводився на базі Центрального науково-дослідного інституту озброєння та військової техніки Збройних Сил України.

Конкурс проводився з метою виявлення перспективних розробок та підвищення ефективності популяризації винахідницької роботи серед військовослужбовців та працівників Міністерства оборони України, Збройних Сил України та інших організацій усіх форм власності.

За результатами роботи конкурсної комісії, серед загальної кількості заявок було обрано кращі роботи, колективи авторів яких отримали відповідні Дипломи І, ІІ та ІІІ ступенів у номінаціях:

Зокрема, в номінації “Засоби радіоелектронної боротьби”:

- дипломом І ступеня відзначено колектив авторів наукового центру зв’язку та інформатизації;

- диплом II ступеня здобули автори кафедри технічного та метрологічного забезпечення факультету інформаційних технологій.

В номінації “Техніка зв’язку”:

- І місце посіли автори кафедри телекомунікаційних систем та мереж факультету телекомунікаційних систем;

- дипломом ІІ та ІІІ ступеня відзначено команди авторів наукового центру зв’язку та інформатизації.

В номінації “Бронетанкова техніка та озброєння”:

- дипломом II ступеня відзначено колектив авторів наукового центру зв’язку та інформатизації.

Вітаємо наукові колективи інституту з численними досягненнями в науковому конкурсі!

Такі досягнення визначають Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації як лідера у сфері наукових досліджень і розвитку військової техніки, підтверджуючи його важливу роль у забезпеченні національної безпеки.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх