Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Розвиток освіти та науки: підписано меморандум про співпрацю між ВІТІ та НТУ “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського”

Добавлено: 19.12.2023 Переглянуто: 654


Україна, багата своєю історією та культурою, також визначається своїм стрімким розвитком в галузі освіти та науки. Новим визначним кроком в цьому напрямку стало заключення меморандуму про співпрацю між Військовим інститутом телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут та НТУ “Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського.

Однією з ключових цілей цього партнерства є обмін знань та навичок між студентами, курсантами та провідними фахівцями обох навчальних закладів у галузі робототехніки та кіберзахисту. Спільні проєкти неодмінно сприятимуть об'єднанню технічної та військової експертизи, розширюючи можливості для досліджень та впровадження інновацій.

- Об'єднуючи освітній та науковий потенціали обох закладів, ми можемо сприяти створенню передових технологій та розробці методів у багатьох стратегічно важливих галузях. Колегіально було вирішено, що основний аспект співпраці буде відпрацьовуватись спільно з навчально-науковим фізико-технічним інститутом НТУ "КПІ" . Це партнерство не лише збагатить навчальний процес для здобувачів вищої освіти обох інститутів, але й сприятиме створенню інноваційних рішень, - зазначив під час заходу заступник начальника Військового інституту з навчальної роботи полковник Олексій Сілко.

Підписання меморандуму стало новим кроком для обох закладів вищої освіти. Це партнерство також важливо з погляду забезпечення національної безпеки та розвитку новітніх технологій.

Ознайомитись із текстом меморандуму

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх