Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Футбольні баталії: у ВІТІ відбувся традиційний турнір з міні-футболу

Добавлено: 11.12.2023 Переглянуто: 288


Щорічно, з нагоди Дня Збройних Сил України, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, організовують міні-футбольний турнір. Цей рік не став виключенням. Турнір з міні-футболу - традиційний захід, спрямований на об'єднання військовослужбовців та виявлення справжніх футбольних талантів.

В турнірі взяли участь три команди. Формат передбачав матчі кожен із кожним, а переможець визначався за кількістю набраних очок. Турнір відзначився рядом захоплюючих поєдинків, де команди виявили вражаючі навички, швидкість та стратегічний підхід до гри. Від перших хвилин матчів відбувалася жива боротьба за кожен м'яч, а зрілість команд визначала долю поєдинку.

Спонсорами заходу виступили Українська Асоціація футболу та ПрАТ "Оболонь". На заході був присутній почесний гість - перший віце-президент УАФ Вадим Костюченко.

Не лише футбольні навички, а й емоційна атмосфера зробила турнір неповторним. За підсумками матчів, перемогу в змаганнях здобули господарі — команда «Козаки» Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які здолали опір суперників в обох поєдинках. Друге місце у збірної Повітряних сил України. Третє почесне місце посіла команда Військового інституту КНУ ім. Тараса Шевченка.

Дякуємо учасникам та спонсорам заходу за підтримку важливої спортивної ініціативи!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх