Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Викладачі кафедри Кібербезпеки взяли участь в міжнародних кібезмаганнях Cyber Spartan 2023

Добавлено: 08.12.2023 Переглянуто: 1011


Викладачі кафедри Кібербезпеки Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут разом з фахівцями однієї з військових частин Командування Військ зв'язку та кібербезпеки Збройних сил України були задіяні на міжнародних навчаннях з кібербезпеки (кіберзмаганнях) Cyber Spartan 2023 в складі об'єднаної команди bt29.

В зазначеному заході взяли участь 32 команди з різних країн. Збірна інституту та Командування посіли в змаганнях 10 місце, а також набула корисного досвіду щодо реагування на сучасні загрози в кіберпросторі, відбиття різноманітних атак з боку хакерських угруповань, які були створені організаторами в рамках проведеного заходу.

Навчання включали 8 етапів, кожен з яких відрізнявся тактиками та техніками кібердій, що використовували червоні команди для захоплення систем керування критичною інфраструктурою, блокування системи захисту інформації та порушення сталого функціонування інформаційних систем організацій в віртуальному середовищі.

Кіберзмагання проходило протягом п'яти діб в онлайн форматі.

Цей захід став черговим кроком поглиблення відносин між Україною та Європейськими країнами в кіберпросторі, а також посрияв розвитку розгалуженої системи реагування та протидії кіберзагрозам.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх