Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

"Піксельні Миколайчики": курсанти Військового інституту привітали дітлахів - переселенців із Днем Святого Миколая

Добавлено: 07.12.2023 Переглянуто: 281


В особливий день, який об'єднав у собі свято Збройних сил України та День Святого Миколая, курсанти всіх факультетів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли на себе теплу місію привітати дітлахів - маленьких героїв - переселенців з Луганщини. Це була не просто зустріч, а справжня зимова казка.

Військовослужбовці привезли із собою святковий настрій, ялинкові прикраси та солодощі. Разом із маленькими мешканцями шелтеру, курсанти прикрасили святкову ялинку та хол шелтеру до приходу Святого Миколая.

Атмосфера свята стала ще яскравішою, коли до шелтеру наблизився час приходу Святого Миколая. Дітлахи разом з курсантами чекали на його прихід, щоб разом з ним відзначити цей день. Приготовані подарунки та вражаюче прикрашена ялинка тішли дітей, даруючи їм радість та віру у чудес.

Наприкінці заходу, дітлахи привітали курсантів із прийдешнім Днем Збройних сил України, подарували їм обереги та розписали прапор України зі святковими побажаннями та привітаннями.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх