Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Привітання начальника ВІТІ з нагоди Міжнародного Дня волонтера

Добавлено: 05.12.2023 Переглянуто: 247


Шановні волонтери!

З нагоди Міжнародного Дня волонтера хочу привітати кожного з вас та подякувати за неоціненний внесок у забезпечення життєдіяльності військовослужбовців та розвитку інституту, співпрацю та підтримку війська у складний для України час! Ваша безцінна робота та самовідданість надихають та змінюють світ навколо нас.

Ви – справжні герої і робите цей світ кращим місцем для всіх. Ваша волонтерська діяльність – це приклад великодушності, турботи та небайдужості до потреб інших. Сьогодні волонтери - найпотужніша частина громадянського суспільства України, а волонтерський рух об'єднує всі міста й громади держави та всі соціальні групи. Сила ваших дій надихає та рухає наше військо вперед!

Прийміть щирі вітання зі святом і слова подяки за вашу безкорисливу працю та щиру допомогу тим, хто її потребує в будь-якому куточку України. Впевнений, доки в наших серцях є місце для допомоги, чуйності, доброти та співчуття, Україна житиме і процвітатиме. Нехай ваші благі справи повертаються вам сторицею!

З найкращими побажаннями,

начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут

генерал - майор Віктор Остапчук

05.12.2023

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх