Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Стратегічні кроки розвитку військового лідерства: у ВІТІ відбулись лекція та тренінг для слухачів та курсантів

Добавлено: 04.12.2023 Переглянуто: 334


Формування системи військового лідерства є ключовим елементом досягнення всебічної переваги над потенційним ворогом. Це означає не лише постійне тренування та навчання, але і впровадження системи постійного саморозвитку особового складу. Відповідно до завдань, визначених Верховним Головнокомандувачем Збройних Сил України щодо забезпечення національної безпеки України, основними пріоритетами залишаються розвиток людського капіталу та підвищення професійного рівня суб’єктів забезпечення державної безпеки.

Так, 4 грудня, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут посадовими особами Головного управління персоналу Генерального штабу ЗС України було проведено лекцію "Розвиток військового лідерства у ЗС України". До прослуховування лекції долучились науково-педагогічні працівники інституту, слухачі та курсанти. Тема лекції відзначилась актуальністю та практичністю з точки зору сучасних потреб війська.

Важливим етапом цього інноваційного заходу став експрес-тренінг "Ефективна комунікація у підрозділах". Учасники тренінгу активно взаємодіяли та вирішували практичні завдання, спрямовані на формування ефективної командної роботи, розвиток навичок сприйняття інформації та впровадження принципів ефективної передачі інформації.

У контексті сучасних геополітичних викликів, управління знаннями та інноваціями стає важливим чинником в сфері національної безпеки. Військове лідерство не тільки визначається стратегічним баченням, але й здатністю швидко реагувати на зміни у сучасному світі.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх