Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Це не книги – це пам'ять: у ВІТІ відбулась презентація видання «Народні Герої України»

Добавлено: 03.12.2023 Переглянуто: 428


Для курсантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, на кафедрі військово-гуманітарних дисциплін, відбулась презентація видання «Народні Герої України». Зустріч було приурочено до прийдешнього Дня Збройних Сил України.

Книга «Народні Герої України. Історії справжніх» - це збірка, яка містить три розділи та 45 історій про 45 людей — військових, волонтерів, медиків, журналістів, громадських діячів. Їхні свідчення у цій книзі доповнять новітню історію нашої країни та не дозволять її перекручувати. Кошти з продажу цього видання підуть на друк другої частини про Народних Героїв.

На зустріч з курсантами завітали Віолета Кіртока – журналістка, громадська діячка одна з організаторів нагороди премії Народний герой та Ірина Білоцерківська – видавець воєнної літератури, засновниця видавництва «Білка». Поважні гості були запрошені до інституту за ініціативи викладача кафедри військово-гуманітарних дисциплін працівника ЗСУ Олесі Церковняк-Городецької.

- Очі розумні і допитливі. Хтось кивав. Хтось, відчувалося, взяв для себе щось своє. І це вже цінно. Декілька курсантів підійшли окремо. І це було дуже цікаве спілкування. Бо, виявляється, і канал наш FRONT 18 дивляться. І про ДаВінчі хочуть знати більше. І війна не байдужа..В такі моменти я відчуваю, що оці мої букви не даремні, - поділилась враженнями від зустрічі на своїй Facebook – сторінці пані Віолетта Кіртока.

Основним завданням місії «Народний Герой України» є не тільки відзначення нагородами достойних. Авторки проєкту роблять усе можливе, щоб про Народних Героїв, їх вчинки, їх подвиги, їх долі дізналося якомога більше людей. Саме тому народилася та була реалізована ідея видання книги «Народний Герой України».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх