Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ відбулась ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція

Добавлено: 01.12.2023 Переглянуто: 384


У Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відбулась ІІІ Міжнародна науково-технічна конференція “Системи і технології зв’язку, інформатизації та кібербезпеки: актуальні питання і тенденції розвитку”. Співорганізаторами заходу виступили Військово-морська академія імені Ніколи Вапцарова Республіка Болгарія, Військовий інститут Київського національного університету імені Тараса Шевченка, Військова академія (м. Одеса), Національна академія Служби безпеки України, Луцький національний технічний університет.

Науковий захід став спільним форумом для науковців, закордонних партнерів та стейкхолдерів Військового інституту, об'єднавши їх для обговорення важливих аспектів сучасних технологій і їх застосування в області зв’язку, інформатизації та кібербезпеки. Конференція відбувалась в онлайн-форматі.

Конференція відзначилась широким спектром наукових напрямків, що відображають різні аспекти сучасних технологій., зокрема:

- технології захисту інформації та кіберзахисту;

- штучний інтелект в інформаційних системах та робототехнічних комплексах спеціального призначення;

- перспективи розвитку електронних комунікаційних мереж;

- інформаційні технології;

- досвід виконання завдань зі зв’язку, інформатизації та кібербезпеки;

- освіта в умовах воєнного стану: виклики, розвиток і повоєнні перспективи.

Метою конференції стало обговорення актуальних проблем і шляхів організації ефективного міжнародного науково-технічного співробітництва в сфері забезпечення оборони держави, сприяння наукових досліджень в Україні та обмін досвідом між науковцями в сфері систем і технології зв’язку, інформатизації, кібербезпеки та військової освіти.

Проведення даного заходу сприяє науковим дослідженням в Україні та обміну досвідом між науковцями в сфері систем і технологій зв’язку, інформатизації, кібербезпеки та військової освіти. Це свідчить про важливість подібних подій для зміцнення співпраці та спільного розвитку у сфері оборонних технологій та безпеки інформації.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх