Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку - чемпіони з кікбоксінгу

Добавлено: 30.11.2023 Переглянуто: 269


Курсанти факультету Бойового застосування систем управління та зв’язку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут - переможці Чемпіонату України з кікбоксингу ВТКА.

Захід об'єднав учасників зі всієї України. Чемпіонат було організовано Українською спортивною аматорською асоціацією ВТКА з традиційного карате, кікбоксингу та усіх стилів.

Кікбоксінг - це не просто спосіб фізичного виховання, а й засіб самовираження та розвитку внутрішньої сили. Курсанти - учасники чемпіонату відзначають, що кікбоксінг допомагає їм зберігати енергію та концентрацію, що важливо не лише на рингу, але і в навчанні та подальшій службі.

В запеклій боротьбі, найвищий п'єдестал та почесне 1-ше місце в цьому Чемпіонаті по праву зайняв курсант Єгор Малишеву (вагова категорія 67кг). Його бездоганна техніка та стратегічна майстерність виблискували в кожному поєдинку, роблячи його справжньою зіркою змагань.

Срібло вибороли курсанти Даніїл Панченко (у вазі 60кг) і Євгеній Коханевич (у вазі 85кг).

Бронзову ж медаль заслужено отримав курсант Максим Кишук (вагова категорія - 80 кг).

- Пишаюсь кожним своїм вихованцем! В напруженій боротьбі, вони показали себе як справжні майбутні офіцери - стійкі та сміливі, боролись до перемоги та найкращих результатів, - ділиться тренер команди старший викладач кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту Сергій Мірошниченко.

Чемпіонат України з кікбоксингу залишив незабутні враження для глядачів та спортсменів, а також вкотре підкреслив високий рівень спортивного мистецтва курсантів Військового інституту.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх