Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Запрошуємо на день відкритих дверей 23.03.2024 року            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Присяги урочиста мить

Добавлено: 29.07.2017 Переглянуто: 1019


СТУДЕНТИ, ЯКІ ЗАВЕРШИЛИ НАВЧАННЯ НА КАФЕДРІ ВІЙСЬКОВОЇ ПІДГОТОВКИ ВІТІ, СКЛАЛИ ВІЙСЬКОВУ ПРИСЯГУ

Сьогодні, 29 липня 2017 року, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації відбувся урочистий ритуал складання Військової присяги на вірність Українському народові студентами, які протягом двох років проходили навчання на кафедрі військової підготовки інституту за військово-обліковими спеціальностями зв’язківців, фінансистів, автомобілістів, психологів. В цей святковий день присягу прийняли 104 студенти, які навчались за програмою підготовки офіцерів запасу.

Розпочався військовий ритуал з виступу начальника інституту, полковника Євгена Степаненка, який подякував студентам за їх старанність та наполегливість впродовж двох років навчання, привітав із знаменною подією в їхньому житті, наголосивши, що клятва мужності на вірність українському народові запам’ятається вам на все життя, це водночас і честь, і обов’язок зі зброєю у руках обороняти рідну землю та бути справжніми захисниками Вітчизни. Особливо, коли наша держава переживає складний та відповідальний час відсічі агресії щодо посягання на її цілісність та суверенітет.

Військовослужбовці Збройних Сил України та присутні гості вшанували хвилиною мовчання героїв полеглих у боротьбі за вільну незалежну Україну.

Із напутніми словами та привітаннями до юнаків та дівчат звернулись також викладачі, командири та наставники, представники духовенства, рідні та близькі. Вони побажали студентам здоров’я, благополуччя, наснаги та щасливої долі. Та висловили впевненість, що саме завдяки освіченій патріотично налаштованій молоді наша держава зможе дати відсіч будь-якому агресору та примножити свій потенціал як демократичної, незалежної й рівноправної європейської країни.

Особливо актуальним та важливим для студентів кафедри військової підготовки ставодномісячний польовий збір, який пройшов на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту під час якого майбутні молодші офіцери отримали вкрай необхідні знання та засвоїли практичні навички роботи на сучасній техніці зв’язку, яка зараз використовується під час АТО.

За результатами випускних іспитів з військової підготовки студентам будуть присвоєні первинні військові звання “ молодший лейтенант запасу”.

Чимало випускників цього року кафедри військової підготовки виявляють бажання після закінчення навчання у цивільних вишах проходити службу у Збройних Силах та інших силових структурах України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх