Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Візит курсантів ВІТІ до органів управління та прийняття рішень НАТО

Добавлено: 29.11.2023 Переглянуто: 371


Курсанти випускного курсу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали органи управління та прийняття рішень НАТО.

Метою заходу стало підвищення рівня поінформованості майбутніх офіцерів Збройних Сил України з організаційного структурою, політикою прийняття рішень, системою функціонування та діяльністю НАТО. В складі делегації, штаб-квартиру Верховного головнокомандувача НАТО, відвідали 4-ро військовослужбовців: курсантка факультету Телекомунікаційних систем Софія Кураченко, курсанти факультету Інформаційних технологій Ольга Турчак та Олексій Сафонов, курсант факультету Бойового застосування систем управління та зв'язку Владислав Ранг.

Під час заходів, військовослужбовці відвідали Штаб-квартиру НАТО (м.Брюссель, Королівство Бельгія) та Стратегічне командування НАТО з операцій (м. Монс. Королівство Бельгія), "Виставку-ярмарок" партнерських навчально-тренувальних центрів в Штаб-квартирі НАТО, Королівський військовий музею та Командування ОЗС НАТО "Брунссум" (м. Брунссум, Нідерланди).

Делегація взяла участь у брифінгах. Серія брифінгів ознайомила українських курсантів, з НАТО і важливістю партнерства, а також з роллю Відділу кооперативної безпеки IMS, як лідера усієї військової співпраці в рамках партнерства між НАТО і Україною, а також з механізмами і інструментами партнерства НАТО.

У другій частині візиту, група відправилась до SHAPE. Ця частина програми передбачала додаткові брифінги про військову співпрацю НАТО з Україною і програму НАТО з оцінки і зворотного зв’язку щодо Концепції оперативної спроможності (OCC E&F), яка покликана розбудовувати, досягати і верифікувати оперативну сумісність і оперативну спроможність визначених підрозділів для того, щоб вони могли брати участь в операціях на чолі з НАТО.


Презентація

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх