Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ відвідали презентацію короткометражного фільму "Фосфор" за участю актора Дмитра Лінартовича

Добавлено: 22.11.2023 Переглянуто: 294


Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут відвідали презентацію короткометражного фільму "Фосфор" за участю в головній ролі Заслуженого артиста України, актора театру та кіно, поета, військовослужбовця ЗСУ Дмитра Лінартовича.

Захід було організовано та проведено колективом бібліотеки Центрального будинку офіцерів Збройних Сил України. Під час заходу гості відвідали виставку бібліотеки "Завжди перші", показ короткометражного фільму "Фосфор". Сценарій стрічки писав батько Дмитра — український актор та режисер Костянтин Лінартович, за оповіданням Кам’янець-Подільського письменника Славка Полятинчука.

Гості заходу мали унікальну можливість не лише переглянути фільм, а й насолодитися талантом видатного артиста. та поспілкуватись із ним. В ході заходу, Дмитро виконав свої авторські пісні та продекламував вірші. Атмосфера заходу була насиченою емоціями та творчою енергією. Підтримуємо та просуваємо українську культуру разом!.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх