Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ - учасники "Найдовшого в світі марафону"

Добавлено: 16.11.2023 Переглянуто: 293


Військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут нещодавно доєднались до заходу, який визнано найтривалішим благодійним марафоном у світі - "Найдовший в світі марафон". Цей проєкт реалізовано командою "Нова пошта". Захід став вираженням вдячності та підтримки героїв, які протягом понад 9 років віддають свої життя захищаючи, рятуючи, лікуючи та приносячи перемогу Україні.

Марафон відбувся під лозунгом: "Біжимо за тих, кому ми завдячуємо нашим життям". Унікальність назви марафону "Найдовший" полягає в тому, що так довго, як Україна бореться за власну свободу, не триває жоден спортивний забіг. Благодійний захід організовано на знак вдячності та підтримки захисників, лікарів, рятувальників та волонтерів, які неусипно працюють на благо країни та її громадян.

Важливо відзначити вихованці та викладачі кафедри фізичного виховання, спеціальної фізичної підготовки і спорту ВІТІ беруть активну участь у багатьох благодійних спортивних заходах на підтримку героїв. Участь курсантів у цьому марафоні є важливим кроком у підтримці та визнанні трудового внеску тих, хто стоїть на передньому краї оборони держави.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх