Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Представники ВІТІ взяли участь у Чорноморській конференції з питань безпеки у місті Варна (Болгарія)

Добавлено: 10.11.2023 Переглянуто: 360


Делегація Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут на чолі з начальником інституту генерал-майором Віктором Остапчуком, взяла участь у Чорноморській конференції з питань безпеки у місті Варна (Болгарія). Чорноморська конференція з морської безпеки зібрала академічних і наукових експертів, представників центральних і місцевих органів влади, державних і недержавних органів, компаній, національних і міжнародних неурядових організацій у сфері судноплавства, транспорту та морських справ.

Метою конференції стало обговорення та аналіз поточних викликів та можливостей для військово-політичного, економічного та соціально-економічного розвитку в ширшому Чорноморському регіоні.

Організатором форуму є Військово-морська академія імені Ніколи Вапцарова. Відкрив захід адмірал флоту, доктор військових наук і професор Боян Медникаров - очільник Військово-морської академії імені Ніколи Вапцарова. З доповідями виступили заступник Міністра оборони Болгарії, командувач Військово-морських Сил Болгарії та інші вищі офіцери Болгарії, Польщі та України. Представники Військового інституту взяли активну участь у заході, виступивши в якості спікерів.

Участь представників Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут в цьому форумі визначила активну роль представників України у спільній роботі з європейськими партнерами.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх