Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВІТІ взяли участь у Всеукраїнському турнірі з гирьового спорту «Переяславська осінь 2023»

Добавлено: 03.11.2023 Переглянуто: 358


Курсанти Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь у Всеукраїнському турнірі з гирьового спорту «Переяславська осінь 2023».

Зазначений турнір відзначається своєю традиційним щорічним проведенням, з метою сприяння популяризації гирьового спорту в Україні і підвищенню рівня майстерності спортсменів. Крім цього, дана подія є важливим способом вшанування пам'яті почесного працівника фізичної культури та спорту України Бориса Сонька, який зробив значний внесок у розвиток цього виду спорту.

Змагалися військовослужбовці у вправі «Гвардійський ривок». Учасники виконували вправу у військовому одязі, чим солідаризувалися із усіма захисниками України та продемонстрували свою готовність будь-якої хвилини стати пліч-о-пліч, і бити російського ворога на українських фронтах.

На цьогорічний турнір прибуло 58 спортсменів та спортсменок з семи регіонів України, а саме: Полтавської, Кіровоградської, Донецької, Чернігівської, Київської областей та міста Києва.

До участі допускалися чоловіки та жінки від 16 років, що змагалися у вагових категоріях до 73, до і понад 85 кілограм (у чоловіків) та до і понад 63 кілограми (у жінок). За 12 хвилин учасники мали підняти гирю у 24 (чоловіки) чи 16 кілограм (жінки) якомога більшу кількість разів, довільно змінюючи руку.

Такі події не лише сприяють розвитку спорту в Україні, але і об'єднують молодь, піднімають національний дух та відзначають важливість підтримки військовослужбовців в їхній небезпечній місії захисту батьківщини.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх