Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Обмін бойовим досвідом: до курсантів ВКСС ВІТІ завітав військовослужбовець 47 окремої інженерної бригади

Добавлено: 02.11.2023 Переглянуто: 349


До Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут завітав військовослужбовець 47 окремої інженерної бригади старший солдат Степан Власюк. Нині військовий обіймає посаду сапера, а також має чималий досвід проходження служби в зоні проведення бойових дій АТО, ООС.

Пан Степан розпочав свою розповідь з того, що сапери – це військовослужбовці, які займаються розмінуванням та знищенням вибухонебезпечних предметів. Це дуже важлива і відповідальна робота, яка вимагає концентрації, високих професійних знань і навичок. Старший солдат розповів курсантам про різні види вибухонебезпечних предметів, які можуть зустрічатися в зоні бойових дій. Також він ознайомив курсантів із методами розмінування та знищення таких засобів.

Наприкінці зустрічі, військовослужбовець дав курсантам кілька порад, а саме, як діяти при виявленні вибухонебезпечних предметів. Він закликав слухачів бути обережними і самостійно ні в якому разі не намагатися знешкоджувати будь-які вибухонебезпечні засоби.

Дана зустріч стала дуже корисною та актуальною для майбутніх сержантів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх