Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Кафедрі математики та фізики ВІТІ 7 років!

Добавлено: 01.11.2023 Переглянуто: 461


Кафедрі математики та фізики Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут виповнилось 7 років.

Кафедра математики та фізики ВІТІ має унікальну історію. Як самостійна одиниця - почала існувати 01 листопада 2016 року. Протягом семи років існування, як загально-іститутський підрозділ, вона росте і розвивається, та надає фізико-математичні знання поколінням курсантів.

Саме 7 років наполегливі викладачі навчають майбутніх курсантів основам математики та фізики. Це важлива складова освіти, яка, як тоді, так і зараз у військовий час допомагає курсантам знайомитися з актуальними напрацюваннями у світовій науці, бо сучасні війни — це насамперед війни технологій. Надсучасне обладнання може перетворитися на звичайний бінокль, якщо не розуміти, як це працює і як ним користуватися.

Основа кафедри — її співробітники-професіонали. Викладачі кафедри математики та фізики широко використовують оригінальні та власні посібники, методичні напрацювання, технічні засоби для супроводу навчального процесу.

Керівництво та колектив Військового інституту щиро вітають кафедру математики та фізики з річницею. Бажаємо колективу кафедри успіхів та професійного розвитку, незгасаючого натхнення до роботи та творчості, стійкості для подолання труднощів та надалі віддавати знання, уміння, досвід курсантам, які нестимуть горде звання військовослужбовців України.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх