Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо з присвоєнням вченого звання “доцент” завідуючу кафедри математики та фізики ВІТІ працівника ЗСУ Лесю Козубцову

Добавлено: 31.10.2023 Переглянуто: 368


Відповідно до Наказу Міністерства освіти і науки України від 25 жовтня 2023 року №1309, завідуючій кафедри математики та фізики Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут працівнику Збройних Сил України пані Лесі Козубцовій присвоєно вчене звання "доцент".

Присвоєння вченого звання - це складний та відповідальний процес, який вимагає великих зусиль та таланту. Вчене звання "Доцент" присвоюється викладачам вищих навчальних закладів або науковим співробітникам, які активно викладають та займаються науковою роботою. Таке досягнення не можливе без безмежної працелюбності, великого рівня зацікавленості в науці та відданості освіті.

Пані Леся є прикладом для інших викладачів та курсантів вишу. Її внесок у розвиток математики та фізики ВІТІ, активна участь у освітніх, наукових дослідженнях та викладанні, а також професіоналізм і відданість своїй роботі є неоціненним.

Вітаємо пані Лесю із таким високим досягненням! Бажаємо їй подальших наукових досягнень та успіхів у роботі зі курсантами. Вчене звання завідуючої кафедрою стане ще однією надійною опорою для розвитку освіти та науки в нашому інституті.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх