Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підготовку парадного розрахунку Військового інституту телекомунікацій та інформатизації перевірив Головний інспектор МО України

Добавлено: 25.07.2017 Переглянуто: 1045


На стройовому плацу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації щодня по дві години в ранковий та вечірній час триває підготовка парадного розрахунку інституту до параду військ, який відбудеться 24 серпня на честь відзначення 26-ї річниці Незалежності України в серці нашої столиці.

Курсанти нашого вишу вже традиційно братимуть участь у цих урочистостях. Цього року представляти Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації будуть понад 120 курсантів та офіцерів, з них 18 військовослужбовців - 6 офіцерів та 12 курсантів – учасники АТО, 3 курсантів відмінники навчання. Очолюватиме парадний розрахунок – начальник інституту, кавалер ордена Богдана Хмельницького ІІІ ступеня, учасник АТО полковник Євген Степаненко.

З метою перевірки підготовчих тренувань парадного розрахунку інституту 25 липня прибув Головний інспектор МО України генерал-лейтенант Руслан Хомчак. Він залишився задоволеним рівнем підготовки військовослужбовців, їх мотивацією та морально-психологічним станом.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх