Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У ВІТІ пройшли курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників початкової загальновійськової підготовки закладів загальної середньої освіти

Добавлено: 30.10.2023 Переглянуто: 337


На базі Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут пройшли курси підвищення кваліфікації для педагогічних працівників, які проводять початкову загальновійськову підготовку у закладах загальної середньої освіти.

Курси проводились з метою науково-методичного супроводу професійного розвитку вчителів предмету “Захист України”, розвитку професійних компетентностей, формування їх готовності до якісного викладання курсу за новою програмою та дій в умовах гібридного та інформаційного протистояння, надзвичайних ситуацій військового, природного та техногенного характеру, а також активізації військово-патріотичного виховання відповідно до запитів громадянського суспільства, державних установ та закладів освіти, задоволення освітніх потреб споживачів освітніх послуг.

Під час проходження курсів, навчаємі здобули нові знання та навички у низці сфер військової діяльності, а також вдосконалили свою педагогічну майстерність. За тиждень навчання, педагогічні працівники, під керівництвом висококваліфікованих викладачів Військового інституту, пропрацювали такі компетентності: стройова підготовка, національно-патріотична підготовка, духовно-релігійне виховання в ЗСУ, Статути ЗСУ, тактична медицина, тактична підготовка, вогнева підготовка.

У вільний час, гості мали змогу ознайомитись із історією навчального закладу, відвідати цікаві екскурсії містом та культурно-просвітницькі заходи.

По завершенню курсів, педагоги отримали відповідні сертифікати.

Завдяки цим курсам, педагоги не лише підвищили свою кваліфікацію, отримали нові інструменти для ефективного навчання та патріотичного виховання учнів. Дана ініціатива позитивно сприяє національно-патріотичному вихованню молоді, підготовці молодого покоління до викликів сучасності та виконанню обов'язків громадянської відповідальності в умовах надзвичайних ситуацій та загроз національній безпеці.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх