Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Військовослужбовці ВІТІ долучились до написання Радіодиктанту національної єдності

Добавлено: 27.10.2023 Переглянуто: 338


27 жовтня українці відзначають День української писемності та мови. Цей день символізує важливість рідної мови та єдності українського народу.

Саме в цей святковий день громадяни України з будь-якого куточку світу мають можливість долучитися до Радіодиктанту національної єдності, який став справжньою традицією та символом об'єднання країни.

Заходи, присвячені Дню української писемності та мови, позначаються участю тисяч українців, які своїми словами та діями підтверджують свою глибоку любов і повагу до української мови.

Не виключенням у цей день стали і військовослужбовці Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, які також взяли участь у написанні радіодиктанту національної єдності. Організовано та проведено захід в інституті було колективом кафедри військово-гуманітарних дисциплін.

Назва цьогорічного диктанту "Дороги України". Текст написала письменниця та лауреатка Шевченківської премії Катерина Калитко. Читав диктант актор театру та кіно Олексій Гнатковський.

Сьогодні військовослужбовці інституту, разом з тисячами інших українців, вкотре підтвердили свою готовність оберігати та розвивати рідну мову, що є важливим кроком у зміцненні національної єдності.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх