Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Кіберфахівці ВІТІ взяли участь у змаганнях INCIDENT RESPONSE DAYS

Добавлено: 21.10.2023 Переглянуто: 438


Нещодавно відбувся захід “Cyber Response Day 2.0”, який зібрав найкращих фахівців у галузі кібербезпеки. Кращі фахівці з кіберзахисту Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут також взяли участь у цьому заході.

На змаганнях Військовий інститут було представлено двома командами, кожна з яких складалась з курсантів, під керівництвом викладачів кафедри кібербезпеки. Завдання на CTF були спрямовані на розслідування кіберінцидентів і вимагали від учасників глибоких знань та навичок високого рівня.

Попри велику конкуренцію з 15 команд - команди від Військового інституту відзначились, посівши п'яте та шосте місця відповідно. Для більшості кібер-котиків цього разу відбувся дебют, адже це був їх перший досвід участі в CTF. Та не дивлячись на це, вони продемонстрували вражаючий рівень підготовки і готовності до викликів сучасного кіберпростору. Такий результат є свідченням високого професіоналізму як курсантів, так і їхніх наставників – викладачів кафедри кібербезпеки.

Команди учасників змагань змогли отримати новий досвід та вдосконалити свої навички, а також були нагороджені відповідно до якості та швидкості у розв’язанні поставлених задач. “INCIDENT RESPONSE DAYS 2023” став важливою подією для спільноти пов’язаною з кібербезпекою в IT-індустрії.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх