Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вітаємо з успішним захистом дисертаційної роботи та здобуттям ступеня доктора філософії ад’юкта НОВ пані Вікторію Сінько

Добавлено: 19.10.2023 Переглянуто: 466


Свято інновацій і досягнень у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут стається саме тоді, коли на науковому небосхилі загоряється чергова зірка. Так, 19 жовтня 2023 року Разовою спеціалізованою вченою радою присуджено ступень доктора філософії за спеціальністю 126 – інформаційні системи та технології пані Вікторії Сінько. Це вагоме вчене досягнення позначає наш інститут силою в галузі інформаційних технологій та систем.

Велика працездатність та талант пані Вікторії, беззаперечно, заслуговують не лише на наше визнання, але й повагу національної наукової спільноти. Ми впевнені, що ця докторська ступінь стане її кроком до нових вершин і допоможе відкрити двері для нових можливостей та досягнень у галузі інформаційних технологій.

Колектив Військового інституту бажає пані Вікторії подальших успіхів і високих досягнень у науковій та професійній діяльності, реалізації всіх творчих задумів та найкращих досягнень у майбутньому.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх