Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Комунікація - ключовий елемент сучасної вищої військової освіти

Добавлено: 16.10.2023 Переглянуто: 1200


Протягом кількох тижнів, начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук, спільно із заступниками та начальниками служб за відповідними напрямками, провели низку комунікаційних заходів із курсантами інституту. Спілкування відбувалось як в офлайн,так і в онлайн форматах.

Мета проведення таких заходів полягає в тому, аби створити відкритий форум для обговорення різноманітних питань, які виникають в процесі навчання, проживання та забезпечення курсантів. Під час заходів, кожен з присутніх має можливість ділитися своїми ідеями, пропозиціями та скаргами, а також заслухати думки і рекомендації інших учасників освітнього процесу.

- Ми виховуємо військо майбутнього, створюємо новітні системи та підходи, з урахуванням викликів сучасності. Важливо розуміти, що дієва комунікація від курсанта до генерала є ключовим елементом сучасної вищої освіти, - зазначив під час спілкування начальник Військового інституту.

Під час зустрічей було обговорено низку питань щодо освітнього процесу, тилового та грошового забезпечення, харчування, організації розпорядку дня та курсантського дозвілля. Запитання спікерам можна було поставити як завчасно, так і в режимі реального часу.

Керівництво інституту впевнено, що ця ініціатива сприятиме покращенню робочого процесу та спільному вирішенню багатьох питань, що стосуються навчання та навчального процесу взагалі. Адже, лише спільними зусиллями ми зможемо зробити наш навчальний заклад ще кращим місцем для навчання та розвитку кожного учасника освітнього процесу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх