Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Кубок захисника і захисниці - 2023: у ВІТІ відбувся турнір з міні-футболу

Добавлено: 05.10.2023 Переглянуто: 402


Футбол завжди був не просто грою, а справжнім феноменом, який об'єднує нації та надихає на великі звершення. Кожна гра - це свято для фанатів та гравців, але іноді футбол може бути інструментом для важливих соціальних ініціатив. Одна із таких ініціатив - "Кубок захисника і захисниці", який щорічно проходить у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

"Кубок захисника і захисниці"- це благодійний міні-футбольний турнір, який був створений на підтримку військових, правоохоронців, волонтерів та вшанування всіх, хто віддали свої життя захищаючи свою країну та її громадян. Турнір організовується та проводиться за підтримки Української асоціації футболу, Інформаційного агентства "Центр новин" та ПрАт "Оболонь".

В футбольному поєдинку цього разу зустрілись команди Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, Повітряних Сил Збройних Сил України, Військового інституту КНУ імені Тараса Шевченка, Окремого контрольно-пропускного пункту "КИЇВ" (Державна прикордонна служба), Департаменту патрульної поліції, Військ зв'язку та кібербезпеки Збройних Сил України.

На заході були присутні почесні гості: легенди світового і українського футболу, перші віце-президенти Української асоціації футболу Анатолій Дем'яненко та Олег Протасов. Турнір проходив під головуванням заступника начальника інституту полковника Віталія Тарасова.

- Кожен матч та кожен гол на Кубку - це нагадування про те, що важливо не лише перемагати на футбольному полі, але й захищати свою країну та допомагати тим, хто це робить. Турнір - це символ відданості та єднання для кожного з гравців, - зазначив під час свого виступу полковник Віталій Тарасов.

Приємним та неочікуваним моментом турніру став майстер-клас віртуозності у футбольній майстерності для учасників турніру від членів команди "УКРФРІСТАЙЛ", які в перервах між матчами, демонстрували командам надсучасні футбольні фінти.

В підсумку турніру, почесне І місце посіла команда Департаменту патрульної поліції, ІІ місце здобула команда Державної прикордонної служби України, а почесну бронзу завоювала команда Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут.

"Кубок захисника і захисниці" - це не просто футбольний турнір, а серйозна соціальна ініціатива, яка сприяє об'єднанню спорту та патріотизму. Дякуємо спонсорам та учасникам турніру.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх