Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Сильні, коли разом: курсанти факультету №3 ВІТІ відвідали дітлахів переселенців у День захисників і захисниць

Добавлено: 01.10.2023 Переглянуто: 391


Курсанти третього курсу факультету Бойового застосування систем управління та зв'язку #ВІТІ відзначили День захисників і захисниць України у незвичайний спосіб, відвідавши гуртожиток-шелтер для переселенців з Луганської області. Це стало символічним висловом підтримки та солідарності до людей, які змушені були залишити свої рідні домівки через війну./p>

Святкову програму для майбутніх офіцерів підготували малюки та жителі шелтеру. На гостей чекала концертна програма та веселі патріотичні естафети на свіжому повітрі.

Курсанти поділились на дві команди, до яких залучили дітлахів та молодь з числа внутрішньо-переміщених осіб. Разом із дітлахами, військовослужбовці пройшли кілька випробувань, зокрема: патріотичні, спортивні, музичні та інтелектуальні естафети.

На завершення святкових змагань, курсанти, дорослі та маленькі мешканці шелтеру розписали синьо-жовтий стяг, який незабаром відправиться на передову для захисників луганського напрямку.

Під час заходу, заступник начальника інституту з морально-психологічного забезпечення полковник Олег Петровський подякував організаторам заходу за запрошення та популяризацію військової справи серед молоді Луганщини.

Наприкінці дійства, дітлахи подарували курсантам пам'ятні обереги на згадку про їхню зустріч, а керівництво шелтеру привітало військових із професійним святом солодкими подарунками.

Завершилося свято спільним фотографуванням, яке стало чудовою пам'яткою цього веселого та об'єднуючого заходу. Маленькі мешканці шелтеру з радістю приміряли військову форму, відчуваючи себе справжніми захисниками своєї країни.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх