Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Підвищення кваліфікації викладачів англійської мови військового інституту: досвід у Німеччині

Добавлено: 28.09.2023 Переглянуто: 364


Представниця Військового інституту (заступник завідувача кафедри іноземних мов Довганець В.І.) взяла участь у курсі підвищення кваліфікації викладачів англійської мови “English Teaching Faculty Development Workshop” на базі the Partner Language Training Center Europe (PLTCE), the GEORGE C. Marshall European Center for Security Studies у м. Гарміш-Партенкірхен, Федеративна Республіка Німеччина у період 12 – 21 вересня 2023 року.

Візит української сторони здійснено з метою ознайомлення із сучасними методиками та практиками викладання іноземної мови у військовому середовищі, а саме для розвитку навичок говоріння та письма військовослужбовців.

Представниця Військового інституту отримала цінний досвід у сфері навчання англійської мови, який буде передаватися на користь військовому навчальному закладу та його військовослужбовцям. Під час курсу вона мала можливість ознайомитися з найновішими методиками викладання, включаючи інтерактивні підходи, використання сучасних технологій у навчанні та засоби ефективного вдосконалення навичок мовлення та письма. Завдяки цьому досвіду, український військовий навчальний заклад зможе підвищити рівень якості навчання іноземної мови та підготувати більш компетентних військовослужбовців з високими мовними навичками, що є важливим для ефективної комунікації та виконання завдань у міжнародних військових операціях та співпраці з партнерами.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх