Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Студенти кафедри військової підготовки ВІТІ повернулися з польового вишколу

Добавлено: 16.07.2017 Переглянуто: 1193


В термін з 01 по 15 липня 2017 року у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації на кафедрі військової підготовки відбувся перший етап навчальних зборів з громадянами України, які проходять військову підготовку за програмою підготовки офіцерів запасу. Польовий збір з майбутніми офіцерами цього року вперше проходив на базі батальйону забезпечення навчального процесу інституту.

На цьому етапі навчальних зборів брало участь близько 140 студентів з різних вишів міста Києва.

Головним завданням під час польового виходу було допомогти студентам закріпити знання та навички, які вони отримали на військовій кафедрі під час теоретичної підготовки та надати знання щодо нової техніки зв’язку, яка була прийнята на озброєння. Років п’ять назад у нас ще не було сучасних засобів. Зараз є. Навчали їх наші викладачі, кожен з яких пройшов через АТО що надасть слухачам практичний досвід використання цієї техніки в бойових умовах, - зазначив керівник табірного збору заступник начальника інституту з озброєння полковник Андрій ЧЕКАН.

Зворушливим моментом під час завершення першого етапу навчальних зборів стало прибуття студентів у Військовий інститут. Майбутніх представників українського війська зустрічав військовий оркестр навчального закладу під звуки маршу.

Під час другого етапу навчальних зборів, який пройде на базі Військового інституту, студенти продовжать практично відшліфовувати свої знання, які їм знадобляться для служби у військах.

Після проходження програми навчального збору та складання випускного екзамену студенти кафедри військової підготовки урочисто складуть Військову присягу. Після цього їм буде присвоєно військове звання «молодший лейтенант».

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх