Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Ключові інструменти розвитку освіти: у ВІТІ завершився навчально-методичний збір з науково-педагогічними працівниками

Добавлено: 04.09.2023 Переглянуто: 392


Навчально-методичний збір є невід'ємною складовою системи вищої освіти, яка забезпечує ефективний процес навчання і виховання курсантів. Так, наприкінці серпня, у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було проведено навчально методичний збір з науково-педагогічними працівниками. До проведення збору були також залучені представники керівного складу інституту. Збір відбувався під головуванням начальника Військового інституту генерал-майор Віктора Остапчука.

Основними завданнями навчально-методичного збору - 2023 стали:

- аналіз підсумків освітнього процесу 2022-2023 навчального року;

- доведення вимог керівних документів щодо організації освітнього процесу в інституті у 2023-2024 навчальному році;

- постановка основних завдань керівного складу та науково-педагогічних працівників інституту на 2023-2024 навчальний рік;

- визначення єдиних поглядів і підходів у підготовці військових фахівців з питань навчальної, методичної, виховної роботи, наукової та науково-технічної діяльності, впровадження передових технологій та методів підготовки військових фахівців в сучасних умовах.

Під час збору також було проведено ряд інструкторсько-методичних занять з науково-педагогічними працівниками інституту, а також відбулось ознайомлення науково-педагогічних працівників з новою навчально-матеріальною базою, створеною за 2022-2023 навчальний рік.

В ході навчально-методичного збору заступником начальника інституту з навчальної роботи полковником Олексієм Сілко було підбито підсумки освітньої діяльності інституту в 2022-2023 навчальному році, озвучено основні завдання особового складу ВІТІ щодо покращення організації освітнього процесу, а також доведено результати прийому абітурієнтів на навчання у 2023 роц.

Особливу увагу під час збору було приділено мовній підготовці в інституті, а також міжнародному співробітництву та його ролі в удосконаленні навчального процесу. Невід'ємною частиною навчально-методичного збору стало також питання активного впровадження бойового досвіду в навчальний процес вишу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх