Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

"...Присягаю ніколи не зрадити українському народові...": першокурсники ВІТІ склали Присягу на вірність українському народові

Добавлено: 03.09.2023 Переглянуто: 632


Курсанти першого курсу Військового Інституту склали урочисту Присягу на вірність українському народові. Цей момент визначає їхнє покликання, бажання стати професійними військовослужбовцями та глибокий патріотизм.

Присяга - вірність і відданість своєму народу та своїй Батьківщині. Для першокурсників ВІТІ ця присяга стала символом того, що вони готові нести горде звання військовослужбовців Збройних Сил України.

Церемонія складання Присяги була надзвичайно вражаючою та відбувалась під відкритим небом. Кожен з новоспечених курсантів пережив цей день з особливими емоціями. Вони пообіцяли собі та всьому народові захищати свою країну від будь-яких загроз і небезпек. Серйозність моменту відчувалася навіть в повітрі.

- Я дякую сьогодні кожному з вас за готовність боронити незалежність України. Ви — надія та опора для майбутнього держави, і ваша відданість та дисципліна грають вирішальну роль у забезпеченні миру і безпеки. Сьогодні вся країна пишається вами. Нехай кожен ваш день в статусі курсантів буде наповнений ентузіазмом та незламною вірою в Перемогу правди та справедливості, - звернувся до першокурсників під час своєї промови начальник Військового інституту генерал - майор Віктор Остапчук.

Завершились урочистості освяченням особового складу, яке здійснив військовий капелан інституту.

Складання Присяги на вірність Українському народові - це великий крок для молодих людей, які обрали військову кар'єру в часи повномасштабного вторгнення росії в Україну. Нехай цей момент відзначиться надзвичайною важливістю для всього українського народу.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх