Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

23 серпня - День Державного Прапора України

Добавлено: 23.08.2023 Переглянуто: 307


Символіка нації завжди відіграє надзвичайно важливу роль в формуванні національної ідентичності та єдності. Державний Прапор України - це не просто рядок синього та жовтого кольорів, це важливий символ для кожного українця, це втілення в собі багатовікової історії, мужності, боротьби за свободу та незалежність.

Державний Прапор - один з офіційних державних символів суверенітету держави. Український Державний Прапор - стяг із двох рівновеликих горизонтальних смуг синього і жовтого кольору.

Відомо, що синьо-жовті кольори на прапорі мають щонайменше тисячолітню історію і сягають часів Київської Русі та Галицько-Волинського князівства.

Особливо велике значення Державний Прапор має для військовослужбовців. Він є символом нашої відданості Батьківщині, готовності захищати її незалежність та територіальну цілісність.

Державним Прапором пишається кожен українець. Нехай живе наш символ свободи і незалежності, як вічний спалах серця України. Бажаємо кожному в цей день міцних духом перемог, яскравих майбутніх обріїв та гордості за нашу незалежну Батьківщину!

Слава Україні!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх