Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Патріотизм, відданість, готовність творити майбутнє та ентузіазм - характерні риси першокурсників ВІТІ: начальник інституту відвідав ПВПП

Добавлено: 10.08.2023 Переглянуто: 514


Первинна військово - професійна підготовка (далі: ПВПП) - один із найважливіших етапів у формуванні майбутнього офіцера. Цей етап спрямований на формування основних навичок, знань і практичного досвіду, необхідних для виконання військових обов'язків на початковому етапі несення служби та навчання у військовому виші.

У Військовому інституті завжди ставляться до організації цього процесу з особливою відповідальністю, адже кожен причетний до підготовки розуміє суть та важливість ПВПП для майбутнього інтелекту армії.

8-го серпня із робочим візитом первинну підготовку відвідав начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук.

- Патріотизм, відданість, готовність творити майбутнє та ентузіазм - саме ці емоції я побачив під час свого візиту до першокурсників інституту. Щороку юні рекрути різні, але всіх їх об'єднує патріотизм та усвідомлення відповідальності, яка лежить на них, як на майбутніх офіцерах. Найголовніше, що вони готові зробити внесок у збереження миру та безпеки тут і зараз, - зазначив на своїй офіційній сторінці у Facebook [https://www.facebook.com/v.ostapchuk.mitit] керівник вишу.

Під час візиту, начальник інституту поспілкувався із особовим складом рекрутів, провів нараду з керівним складом ПВПП, відвідав навчальні заняття, а також привітав особовий склад із Днем Військ зв'язку ЗСУ, відзначивши офіцерів та сержантів, які цього року стали наставниками для молоді під час ПВПП.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх