Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

"ВІТІ — це велика родина та титанічна праця потужної команди", - начальник Військового інституту (для Мілітарі Медіа Центр)

Добавлено: 09.08.2023 Переглянуто: 594


З нагоди Дня Військ зв'язку Збройних Сил України, начальник Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут генерал-майор Віктор Остапчук надав коментар щодо ВІТІ представникам Мілітарі Медіа Центру.

Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут — заклад вищої освіти, в якому виховується військо майбутнього.

Випускники інституту, звʼязківці, кібервоїни, програмісти, DevOps-інженери, роботехніки та командири підрозділів звʼязку — всі вони єдина потужна інтелектуальна сила, без якої важко уявити сучасну армію України.

Зв'язок та технології зараз відіграють одну з ключових ролей на полі бою, на ВОПах, РОПах, штабах різних рівнів та навіть в глибокому тилу. Часто вони дозволяють перемагати ворога, в якого є велика чисельна перевага.

Одним з основних завдань для наших фахівців є максимальне пришвидшення руху розвідданих, наказів. В результаті на прийняття рішень командири витрачають не години, а хвилини та секунди. Це дає Збройним Силам України перевагу над російською армією.

ВІТІ — це велика родина та титанічна праця потужної команди. Кожен з нас вмотивований лише на Перемогу, щодня ми робимо все можливе аби пришвидшити її. Гордість інституту в його випускниках, які щорічно поповнюють не лише Збройні Сили, а й охоплюють майже увесь силовий блок України.

Курсанти та офіцери вишу постійно вдосконалюють свої навички в сучасних лабораторіях, на новітніх комплексах та засобах звʼязку та інформатизації і доводять свою компетентність та рівень підготовки не лише на всеукраїнському, а й на міжнародному рівнях.

«Батьківщина та честь» — наше кредо та життєва позиція. .

Разом до Перемоги!.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх