Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

У Військовому інституті підбили підсумки вступної кампанії: як відбувався вступ у 2023 році?

Добавлено: 28.07.2023 Переглянуто: 722


Завершення вступної кампанії - 2023 у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було відзначено яскравими досягненнями та новими можливостями не лише майбутніх курсантів, а й великої команди, яка працювала у Приймальній комісії.

Одним із головних досягнень цьогорічної кропіткої роботи стало 100% виконання державного замовлення по набору курсантів до закладу вищої освіти при збільшеному наборі, що свідчить про відповідальний підхід до підбору курсантів і забезпечення військового закладу кваліфікованими молодими кадрами.

Набір вступників здійснювався за 6-ма сучасними спеціальності, деякі з яких цього річ розширили свій спектр навчання на кілька спеціалізацій, про які ми розповімо нашим читачам згодом.

- Розширювати горизонти щороку завжди надзвичайно приємно. Кілька нових сучасних спеціалізацій дозволили патріотичній та вмотивованій молоді обрати той напрямок, який найбільше відповідає їхнім інтересам та здібностям, за чотири роки навчання вони мають змогу отримати сучасні знання у військовому секторі, пов'язаному з телекомунікаціями, кібербезпекою та інформаційними технологіями, - ділиться заступник Голови приймальної комісії - заступник начальника інституту з навчальної роботи полковник Олексій СІЛКО.

Завдяки широкому охопленню всіх регіонів України було досягнуто різноманітності серед вступників. Молодь прибувала з усіх куточків країни, що неабияк збагачує навчальний процес і сприяє культурному обміну, сприятливо впливаючи на дух колективу. Всі вони різні, але всі об'єднані однією метою - захист України від агресора.

Вступні іспити для майбутніх захисників та захисниць включали в себе перевірку фізичної підготовленості, медичний огляд військово-лікарською комісією та професійно-психологічне тестування. Вступні випробування неабияк допомагають забезпечити набір майбутніх курсантів з найвищим рівнем розумової, фізичної підготовки та лідерськими якостями, необхідними для служби в армії та роботи в сучасних інформаційних сферах.

Окрім цього, для тих вступників, які з певних причин не змогли взяти участі в Національному мультипредметному тесті, цього року була надана можливість складати тест у Військовому інституті телекомунікацій та інформатизації. Це рішення дало більше можливостей для вступників і забезпечило максимально справедливий та об'єктивний відбір найкращих кандидатів.

Завершилась робота Приймальної комісії - 2023 підписанням наказу про зарахування молодого поповнення до лав курсантів Військового інституту, а також нагородженням та відзначенням особового складу, які протягом місяця забезпечували успішну роботу комісії.

- Від імені начальника інституту та себе особисто, хочу висловити вдячність кожному, хто приклав максимум зусиль для успішного завершення Вступної кампанії. Новітні підходити та відповідальне ставлення кожного - це дійсно титанічна командна робота. Дякую! Слава Україні! - саме такими словами завершив свою промову заступник Голови приймальної комісії.

Надалі на молодих рекрутів чекає первинна військово-професійна підготовка. Далі-більше!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх