Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

28 липня - День Української Державності

Добавлено: 28.07.2023 Переглянуто: 334


Україна - це країна, що має багату історію і культурний спадок. Протягом століть український народ бореться за свою державність та незалежність. Одним із ключових подій у становленні сучасної України є День Української Державності, який відзначається 28 липня. Дату відзначення обрано невипадково: саме у цей день в Україні відзначають ще одне велике свято - День хрещення Русі. Цей день став символом боротьби за свободу, національну гідність і суверенітет, і має велике значення для всього українського народу.

Для військовослужбовців, День Української Державності є неабияк значущим. Цей день несе в собі не тільки історичне навантаження, але і високий моральний зміст. Військова служба - це не просто робота чи професія, це покликання захищати свій народ та країну, боротися благополуччя українців.

День української державності - це можливість для кожного з нас згадати та вшанувати історію своєї країни, боротьбу за незалежність та єдність. Цей день має нагадати кожному українцю, що ми вільні, єдині та незалежні.

Слава Україні! Героям Слава!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх