Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Вдосконалення майстерності з користування новітніми засобами зв'язку: як пройшли курси підвищення кваліфікації офіцерів

Добавлено: 17.07.2023 Переглянуто: 454


Захмарний липневий тиждень виявився особливо насиченим для Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут, адже на базі кафедри Телекомунікаційних систем та мереж, офіцери зі всієї країни збиралися на курси підвищення кваліфікації.

Гомін інтелектуальних дебатів та пристрасні розмови про передові технології - саме така атмосфера супроводжувала курси підвищення кваліфікації. Їх головна мета - набуття практичних навичок щодо експлуатації новітніх засобів зв’язку, їх особливостям та бойовому застосуванню.

За результатами навчання слухачі склали залік та отримали свідоцтва встановленого зразку. Ці свідоцтва, як відзнака за наполегливу працю і талановитість, стали нагородою за бездоганне виконання завдань та досягнення високих показників у майстерності бойового застосування новітніх засобів зв’язку під час проходження курсів.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх