Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Курсанти ВКСС - учасники Всеукраїнських змагань "Сильні України"

Добавлено: 05.07.2023 Переглянуто: 434


Курсанти Військового коледжу сержантського складу Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут взяли участь у Всеукраїнських змаганнях ветеранів «Сильні України».

Цього року у змаганнях взяли участь понад 100 військовослужбовців Збройних Сил України та інших військових формувань.

Програма змагань включала такі види:

- жим штанги лежачи 60 кг протягом 1 хвилини;

- веслування на тренажері;

- змагання з аеробайку.

Курсанти та військовослужбовці постійного складу ВКСС ВІТІ під керівництвом фахівців з фізичної підготовки, із задоволенням взяли участь в турнірі.

Метою спортивного заходу стало сприяння зміцненню підтримки, патріотичного духу в суспільстві шляхом залучення військовослужбовців, представників силових структур та ветеранів, які отримали ушкодження внаслідок участі у бойових діях або службових завданнях, до занять спортом.

В ході турніру, військовослужбовець коледжу лейтенант Дмитро Задорожний виборов золоту медаль у вправі "веслування на тренажері" в категорії "Н2" (атлети без ампутацій та сильних травм).

Наприкінці заходу, учасникам турніру випала нагода зробити спільне фото знародним депутатом України, почесним президентом федерації Стронгмену України Василем Вірастюком.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх