Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Оновлення знань: науково-педагогічні працівники інституту пройшли курси підвищення кваліфікації

Добавлено: 30.06.2023 Переглянуто: 426


На кафедрі військово-гуманітарних дисциплін Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут було проведено курси підвищення кваліфікації науково-педагогічних працівників інституту з питань освітньої діяльності у вищій військовій школі.

Підвищення кваліфікації – це завжди оновлення знань, поштовх до нових пошуків професійних форм та методів у практичній діяльності, обмін досвідом, удосконалення професійного зростання, а отже і оновлення теоретичних знань, удосконалення набутих раніше умінь щодо виконання завдань освітньої діяльності.

Слухачами під час засвоєння навчальної програми було прослухано лекції, виконано практичні заняття з використанням інноваційних методів навчання, підготовлено та захищено академічні кейси. Навчання викладачів було цікавим, змістовним, пізнавальним, а також відбулося у легкій, невимушеній обстановці.

По закінченню курсів слухачі успішно склали диференційований залік та отримали свідоцтва.

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх