Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

28 червня - День Конституції України

Добавлено: 28.06.2023 Переглянуто: 377


День Конституції України — особливий день для кожної людини, яка відчуває єдність з усією нашою нацією. Конституція України, прийнята 28 червня 1996 року, визначає фундаментальні принципи державного устрою, права і свободи громадян, а також закріплює основи соціально-економічного розвитку країни. Цей документ відіграє надзвичайно важливу роль для всього українського суспільства, а особливо для військовослужбовців.

Конституція наголошує на абсолютній цінності людини, її життя і здоров'я, честі й гідності, недоторканності та безпеки. Основний Закон є визначальним чинником забезпечення державного суверенітету України, консолідації суспільства, створення належних умов для самореалізації особистості.

День Конституції України нагадує нам, що кожен громадянин має право на гідне життя, свободу слова та вільний розвиток. Тож, оберігаймо її, як і нашу незалежність, адже вони нероздільні, як схід та захід, південь, північ та центр нашої прекрасної, дуже молодої, але водночас неймовірно сильної та перспективної Батьківщини.

З Днем Конституції України!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх