Telegram канал - Вступ до ВІТІ 2024            Відкрий світ можливостей: Військовий інститут запрошує на онлайн-екскурсії            До уваги абітурієнтів: як отримати додаткові бали при вступі до ВІТІ у 2024 році           

Поповнення офіцерського корпусу: у ВІТІ відбулись урочистості з нагоди 171-го Випуску лейтенантів

Добавлено: 23.06.2023 Переглянуто: 627


Чотири напружені роки в дорозі до омріяної мети – стати офіцерами українського війська. Офіцери – взірець вірності Батьківщині та надійна опора народу.

23 червня відбулась урочиста церемонія 171-го Випуску лейтенантів Військового інституту телекомунікацій та інформатизації імені Героїв Крут. Сьогодні лави Збройних Сил України поповнили молоді офіцери - випускники Військового інституту, фахівці у галузі військового управління, зв'язку, озброєння та військової техніки, інформаційних та комп'ютерних технологій та кібербезпеки.

Урочиста церемонія розпочалась із онлайн-звернення Президента України - Верховного Головнокомандувача Збройних Сил України Володимира Зеленського. У церемонії взяли участь цьогорічні випускники 5-ти військових вишів.

- Вас усіх об’єднує не лише спільний вибір і висока відповідальність. Вас усіх об’єднує відвага, рішучість, патріотизм, вас об’єднує вірність Україні, готовність її захищати й прагнення її визволяти, - зазначив у своїй промові Глава держави.

На урочистостях були присутні почесні гості - представники Командування військ зв’язку та кібербезпеки Збройних Сил України, Державної прикордонної служби України, Печерської районної в місті Києві державної адміністрації, Національної гвардії Україні.

- Ви - унікальний Випуск Військового інституту. Разом із управлінням вишу, факультетів, науково-педагогічними працівниками, сержантським складом ви пройшли величезну кількість історичних подій славетного навчального закладу та держави в цілому. Сьогодні, як ніколи, держава потребує гідних захисників, справжніх командирів та офіцерів-лідерів, якими вас навчали бути у стінах альма-матер. Бажаю всім цьогорічним випускникам бути гідними пам'яті пращурів та стати історичними постатями для нащадків! - звернувся до випускників у своїй промові начальник інституту генерал-майор Віктор Остапчук.

Дипломи цьогорічним випускникам вручали їхні офіцери-наставники, які були поряд з ними протягом всього навчання.

Традиційно захід завершився освяченням особового складу та прощанням з Бойовим Прапором інституту.

В добру путь, панове офіцери!

© Військовий інститут телекомунікацій та інформатизації, 2009-2024.

Питання щодо вступу надсилайте на: [email protected] або [email protected]

^ Наверх